AKSARAY / MERKEZ - Kalebalta Ortaokulu

Ekm

Bugün parçalı güneş tutulması vardı. Tüm öğrencilerimizle güneş tutulması gözlem etkinliği yaptık. Etkinlik için Fen Bilimleri Öğretmenimiz Beyza SALMAN'ın Uzay ve havacılık eğitim merkezinden temin ettiği özel güneş filtrelerini kullandık.

ÖĞRENCİLERİMİZ BİLİM FESTİVALİNDE

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yılı coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Beyza Salman tarafından yürütülen üç farklı okul ve on öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen "Kanımda Hayat Var" adlı e-Twinning projesinin faaliyetlerini içeren proje sonu sanal sergisine aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sanal Sergiyi Gezmek için Tıklayınız.

OKUL ÖNCESİ SINIFINDA BİR YAŞ BÜYÜDÜM PARTİSİ :)

KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Haz

22 HAZİRAN 2021'DE BENİM DÜNYAM BENİM ÇEVREM ADLI ÇEVRE KORUMA ETKİNLİĞİMİZİ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİYLE GERÇEKLEŞTİRDİK.

ETKİNLİK KAPSAMINDA "VAZGEÇİYORUZ " ADLI TRT BELGESELİNİ İZLEYEREK VE OKUL ÇEVRESİNİ TEMİZLEYEREK ETKİNLİĞİMİZİ TAMAMLADIK.

Haz

TELAFİ EĞİTİMİ ETKİNLİKLERİMİZ "KALEBALTA OKUYOR"

Haz

17 HAZİRAN'DA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE KALEBALTA KÖYÜ DOĞA YÜRÜYÜŞÜNÜ VE OKUL PİKNİĞİ ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.